Documenten versturen met PostNL

Bespaar op uw kosten

blog_postnlU kunt tot wel 30% besparen door het printen van documenten uit te besteden.
Middels de nieuwe koppeling tussen PostNL en q-invoice kunt u dit ook nog eens volledig automatisch laten verlopen.

Om van deze koppeling gebruik te maken kunt u in q-invoice prepaid tegoed aanschaffen, dit tegoed blijft geldig zolang uw account actief is en zo kunnen ook periodieke facturen en automatische herinneringen (binnenkort beschikbaar!) via PostNL verzonden worden, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Herinneringen in q-invoice

Onlangs vertelden wij al over de nieuwe wijze waarop herinneringen gemaakt en beheerd worden. Met deze nieuwe aanpak is het mogelijk geworden om herinneringen per post te sturen. Een per post ontvangen herinnering heeft een attentiewaarde die vele malen hoger ligt dan een mailtje.

Tip: Zet nooit ‘Eerste herinnering’ op uw eerste herinnering, zo is het voor uw klant duidelijk dat er nog een komt.

 

Meer tips van PostNL

  • Print het factuurbedrag op uw factuur in rode inkt. Klanten zijn dan geneigd om sneller te betalen. Een simpele manier om tot wel 10% meer facturen te innen.
  • Ondernemers wachten na levering gemiddeld 12 dagen met het versturen van een factuur. Door meteen te versturen, kunt u dus gemiddeld 12 dagen eerder over uw geld beschikken.
  • Geef een moeilijk inbare factuur direct uit handen. Hoe langer een factuur onbetaald blijft, hoe kleiner de kans dat de factuur nog geïnd kan worden.