Update 2.14 – 09 juni 2014

In het Pinksterweekend is er hard gewerkt aan update 2.14, met hierin onder meer:

Geavanceerd zoeken
U hoeft niet langer de gehele naam van uw relatie of het complete factuurnummer in te voeren. Zoekt u bijvoorbeeld op “jansen 33” dan worden zowel de facturen van Jansen getoond, als de factuur met nummer 0033. Wilt u juist niet dat een bepaalde term meegenomen wordt in de zoekopdracht, plaats dan een min-teken voor deze term: “jansen -0033”.
Natuurlijk kunt u nog steeds exact zoeken, plaats hiervoor uw zoekopdracht tussen aanhalingstekens.


Volgorde van layout elementen

Als uw documenten uit meerdere pagina’s bestaan is deze update voor u! Geef per element in uw layout aan of deze op de eerste, de laatste of alle pagina’s getoond moet worden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw betaalcondities alleen op de laatste pagina printen. Wel zo overzichtelijk.


Pakbonnen

De technische structuur voor pakbonnen is volledig op de schop gegaan. Dit biedt voor de wat kritischere gebruiker meer mogelijkheden, zo kunt u onafhankelijk van uw factuur een pakbon genereren en beheren, ook kunt u uw pakbon een eigen nummering meegeven.
Is dat allemaal niets voor u? Stel dan bij instellingen > profielen > pakbonnen in dat er voor elke factuur automatisch een pakbon aangemaakt moet worden, eventueel mét hetzelfde nummer als de bronfactuur. Dan verandert er voor u feitelijk niks.


Handtekening voor akkoord

Lees hier meer over handtekeningen op uw offertes! Binnenkort ook beschikbaar voor pakbonnen.