Over ons

Vanaf het begin in 2009 tot nu

Het begon in de herfst van 2009. De destijds ontwikkelde versie diende vooral voor intern gebruik en had voor ogen om niet alleen online facturen te sturen maar ook om overzicht te scheppen in de openstaande facturen en de klanten online te laten betalen. Iets wat in die tijd niet vanzelfsprekend was.

In de jaren die hierop volgden was er – als leverancier van financiële en administratieve maatwerk software – onvoldoende tijd om q-invoice door te ontwikkelen met de aandacht en passie die het verdient. In deze periode hebben wij een hoop ervaring opgedaan en informatie ingewonnen op het gebied van administratie en facturatie. Toen de vraag naar dure maatwerk oplossing afnam hebben wij besloten deze kennis in een nieuwe versie van q-invoice onder te brengen om hiermee de klant een goedkoop alternatief te kunnen bieden.

Deze nieuwe versie, nummer 2, zag officieel het levenslicht in april 2013 en wordt sindsdien bijna wekelijks bijgewerkt. Een klein enthousiast team van professionals is dagelijks bezig met de ondersteuning van klanten, integratie van suggesties en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten.

Wij nodigen u graag uit zelf rond te kijken en te zien wat q-invoice voor uw bedrijf kan betekenen. Probeer het gratis.

Dienstaanbieder:
q-invoice B.V.
Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

E-Mail: info@q-invoice.nl

q-invoice B.V. is bij de KvK Haaglanden ingeschreven onder nummer: 68644043.

Probeer q-invoice 30 dagen gratis. Zonder verplichtingen.

Super tevreden met Q-invoice, deskundige hulp met het integreren  in mijn webshop. Een helder en duidelijk programma, echt van deze tijd!  'Een kind kan de was doen’. Al met al een prettige samenwerking, ik hoop veel facturen te gaan maken met Q-invoice !!

Pierre VissersVissers Petfood

Ik gebruik het pakket q-invoice al een tijdje nu. Ik vind een een helder pakket. Perfect voor kleine bedrijven en ZZP-ers. En altijd de facturen online te bekijken vanaf elke werkplek!

Mark de VriesNijmedia

Q-Invoice is voor mij als IT’er een overzichtelijk en begrijpbaar online boekhoudpakket. Alles is netjes en overzichtelijk weergegeven en je kan in één oogopslag zien hoe je er financieel voorstaat. Ook kan je met vragen altijd bij de support afdeling van Q-Invoice terecht.

Jean Paul Andrée
Jean Paul AndréeRockIT

Wij zijn zeer tevreden over q-invoice.  Er wordt binnen q-invoice snel geschakeld wat de samenwerking ten goede komt. Daarnaast zijn de functies zeer handig en gebruiksvriendelijk.

Rick van Winden
Rick van WindenVerkoopmedewerkerJoseph & Joseph

Q-invoice bied voor ons dè uitkomst om de facturen te beheren. Zonder overbodige opties hebben wij de perfecte controle over openstaande facturen. Ook waarderen we de persoonlijke service.
Dank Casper.

Joris Halman
Joris HalmanMascottePakken.nl

Tijdens onze zoektocht naar een pakket waarmee we ons interne projectsysteem automatisch konden koppelen met de facturering zijn wij bij Q-invoice uitgekomen omdat er een uitgebreide API beschikbaar is. Tijdens de implementatie van de koppeling hadden wij enkele vragen, we werden steevast snel en goed geholpen. Super service!

Ton Buurman
Ton BuurmanCowpunks

We waren al enige tijd opzoek naar een boekhoudpakket wat aansluit op onze webshops en hiernaast tevens inzicht geeft in de huidige voorraad. Facturen maken met Q-invoice gaat makkelijk en snel. Door de uitgebreide API service en met name persoonlijke aandacht gaat dit onze verwachting te boven! Zelfs buiten kantooruren snel en persoonlijk contact, q-invoice is een verlengstuk van het bedrijf. Wij zijn om!

Herman Bouw
Herman BouwGerichte Keuze

Gebruiksvriendelijke software, service en een goede prijs- kwaliteitsverhouding zijn ook waarden die wij hoog in het vaandel hebben staan in ons bedrijf. Met dezelfde overtuiging adviseren we het pakket Q-invoice aan al onze freelancers!

Diana Sojio
Diana SojioFreelancer Template

Na een lange zoektocht met eenvoudige wensen (online werken, factureren per mail, inkomende facturen en duidelijke rapportages) vonden wij q-invoice. De mogelijkheid om facturen te maken in woocommerce was ideaal en na een test periode zijn wij overgestapt. Sindsdien gebruiken wij q-invoice met veel plezier. Het scheelt een hoop tijd en de support is geweldig. Een aanrader!

Jeroen Tang
Jeroen TangOwnerGeels & Co.

Q-invoice is een overzichtelijke, duidelijke en prettige facturatieomgeving. De facturen zijn overal toegankelijk, waardoor je niet aan een werkplek gebonden bent. Daarnaast is de integratie met de webshop fantastisch, ook is de support erg goed, direct reactie telefonisch naar aanleiding van een vraag. Kortom, wij hebben besloten direct over te stappen naar q-invoice!

Niels JonkerEdusonic