Over ons

Vanaf het begin in 2009 tot nu

Het begon in de herfst van 2009. De destijds ontwikkelde versie diende vooral voor intern gebruik en had voor ogen om niet alleen online facturen te sturen maar ook om overzicht te scheppen in de openstaande facturen en de klanten online te laten betalen. Iets wat in die tijd niet vanzelfsprekend was.

In de jaren die hierop volgden was er – als leverancier van financiële en administratieve maatwerk software – onvoldoende tijd om q-invoice door te ontwikkelen met de aandacht en passie die het verdient. In deze periode hebben wij een hoop ervaring opgedaan en informatie ingewonnen op het gebied van administratie en facturatie. Toen de vraag naar dure maatwerk oplossing afnam hebben wij besloten deze kennis in een nieuwe versie van q-invoice onder te brengen om hiermee de klant een goedkoop alternatief te kunnen bieden.

Deze nieuwe versie, nummer 2, zag officieel het levenslicht in april 2013 en wordt sindsdien bijna wekelijks bijgewerkt. Een klein enthousiast team van professionals is dagelijks bezig met de ondersteuning van klanten, integratie van suggesties en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten.

Wij nodigen u graag uit zelf rond te kijken en te zien wat q-invoice voor uw bedrijf kan betekenen. Probeer het gratis.

Dienstaanbieder:
q-invoice B.V.
Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

E-Mail: info@q-invoice.nl

q-invoice B.V. is bij de KvK Haaglanden ingeschreven onder nummer: 68644043.

Probeer q-invoice 30 dagen gratis. Zonder verplichtingen.

Q-invoice is een overzichtelijke, duidelijke en prettige facturatieomgeving. De facturen zijn overal toegankelijk, waardoor je niet aan een werkplek gebonden bent. Daarnaast is de integratie met de webshop fantastisch, ook is de support erg goed, direct reactie telefonisch naar aanleiding van een vraag. Kortom, wij hebben besloten direct over te stappen naar q-invoice!

Niels JonkerEdusonic

Tijdens onze zoektocht naar een pakket waarmee we ons interne projectsysteem automatisch konden koppelen met de facturering zijn wij bij Q-invoice uitgekomen omdat er een uitgebreide API beschikbaar is. Tijdens de implementatie van de koppeling hadden wij enkele vragen, we werden steevast snel en goed geholpen. Super service!

Ton Buurman
Ton BuurmanCowpunks

Q-invoice bied voor ons dè uitkomst om de facturen te beheren. Zonder overbodige opties hebben wij de perfecte controle over openstaande facturen. Ook waarderen we de persoonlijke service.
Dank Casper.

Joris Halman
Joris HalmanMascottePakken.nl

Gebruiksvriendelijke software, service en een goede prijs- kwaliteitsverhouding zijn ook waarden die wij hoog in het vaandel hebben staan in ons bedrijf. Met dezelfde overtuiging adviseren we het pakket Q-invoice aan al onze freelancers!

Diana Sojio
Diana SojioFreelancer Template

Q-Invoice voldoet prima voor ons, binnen 30 minuten hebben wij ons volledige artikelen / klantenbestand geïmporteerd en de factuur-, offerte- en pakbon layout aangemaakt. Alles werkt snel en eenvoudig, facturen maken en duidelijke overzichten met een zeer goede support. Kortom een aanrader!

Robert Pigeaud
Robert PigeaudFirm4

Na een lange zoektocht met eenvoudige wensen (online werken, factureren per mail, inkomende facturen en duidelijke rapportages) vonden wij q-invoice. De mogelijkheid om facturen te maken in woocommerce was ideaal en na een test periode zijn wij overgestapt. Sindsdien gebruiken wij q-invoice met veel plezier. Het scheelt een hoop tijd en de support is geweldig. Een aanrader!

Jeroen Tang
Jeroen TangOwnerGeels & Co.

Wij zijn zeer tevreden over q-invoice.  Er wordt binnen q-invoice snel geschakeld wat de samenwerking ten goede komt. Daarnaast zijn de functies zeer handig en gebruiksvriendelijk.

Rick van Winden
Rick van WindenVerkoopmedewerkerJoseph & Joseph

Q-Invoice is voor mij als IT’er een overzichtelijk en begrijpbaar online boekhoudpakket. Alles is netjes en overzichtelijk weergegeven en je kan in één oogopslag zien hoe je er financieel voorstaat. Ook kan je met vragen altijd bij de support afdeling van Q-Invoice terecht.

Jean Paul Andrée
Jean Paul AndréeRockIT

Om onze administratie soepel te laten verlopen moeten wij facturen maken en hebben we Q-invoice aan ons reserveringssysteem gekoppeld. Onze boekhouding is daarmee compleet onder controle. Dankzij de alerte en proactieve service van q-invoice was de integratie van het pakket in onze site eenvoudig. Ze bellen snel terug of bellen zelf met suggesties voor verbeteringen of andere tips. Prima! Wij zijn fan.

Joost de BoerDe Streekmarkt

Door de goede lay-out functie kan ik met q-invoice online facturen maken die in stijl kloppen met wat ik wil uitstralen. Ook de mogelijkheid om in dezelfde email bijlagen toe te voegen vind ik een toegevoegde waarde voor mijn klant. Wil je geen ingewikkeld pakket dan is q-invoice een super én goedkoper alternatief voor de duurdere aanbieders van online boekhoudpakketten.

Roebi Weterings
Roebi WeteringsManoDestra