Facturen en pakbonnen maken vanuit Hikashop

Koppel een of meerdere shops aan uw administratie in q-invoice en maak het uzelf gemakkelijk. Pakbonnen, creditfacturen en zelfs uw BTW aangifte in een kwestie van seconden!

Facturen en pakbonnen maken in Hikashop?

Hikashop biedt van zichzelf geen optie om facturen te sturen naar jouw klanten. Zo blijft er dus een hoop werk over, werk waar je niet per se op zit te wachten. Ook is het niet mogelijk om credit facturen of pakbonnen te genereren zonder hier externe plugins voor te downloaden. Q-invoice biedt zo’n plugin, gratis. Met onze plugin worden alle facturen ook meteen in jouw boekhouding verwerkt, zonder omkijken. Wel zo makkelijk.

✔ Facturen en pakbonnen maken en printen

✔ Automatische factuurnummers genereren

✔ Facturen en pakbonnen per mail versturen

✔ Creditfacturen maken en beheren

✔ Automatisch voorraadbeheer

✔ BTW aangifte per maand of kwartaal

Probeer q-invoice 30 dagen gratis. Zonder verplichtingen.

Na een lange zoektocht met eenvoudige wensen (online werken, factureren per mail, inkomende facturen en duidelijke rapportages) vonden wij q-invoice. De mogelijkheid om facturen te maken in woocommerce was ideaal en na een test periode zijn wij overgestapt. Sindsdien gebruiken wij q-invoice met veel plezier. Het scheelt een hoop tijd en de support is geweldig. Een aanrader!

Jeroen Tang
Jeroen TangOwnerGeels & Co.

Tijdens onze zoektocht naar een pakket waarmee we ons interne projectsysteem automatisch konden koppelen met de facturering zijn wij bij Q-invoice uitgekomen omdat er een uitgebreide API beschikbaar is. Tijdens de implementatie van de koppeling hadden wij enkele vragen, we werden steevast snel en goed geholpen. Super service!

Ton Buurman
Ton BuurmanCowpunks