Offertes

Snel, zeker en professioneel

Een offerte versturen

direct na het eerste contact

Het sturen van een offerte na een eerste kennismaking is een belangrijk moment. Met q-invoice staat een programma tot uw beschikking waarmee u in een paar simpele handelingen een professionele offerte naar uw klant stuurt.

Wees de concurrentie voor met een op maat gesneden voorstel. Maak bijvoorbeeld bij het opstellen van de offerte gebruik van afwijkende prijsafspraken die alleen gelden voor de betreffende klant. Of onderscheid u door producten en hun prijzen aan te passen naar de wensen van de klant.

Online accepteren

bespaar waardevolle tijd

Offertes die u met q-invoice maakt en online aan uw klant stuurt kunnen een link bevatten waarmee uw klant de offerte online kan goedkeuren. Uw offerte kan hiermee omgezet worden naar een opdrachtbevestiging of factuur. Snel, comfortabel en alles vanuit één systeem – q-invoice.

Van offerte naar opdrachtbevesting naar factuur naar betaling. Met q-invoice staat een krachtig systeem tot uw beschikking waarmee u al deze zaken moeiteloos afhandelt. Zo houdt u tijd over voor de leuke dingen!

Uw offerte snel gemaakt

in een paar kliks

Offertes maakt u net zo makkelijk als facturen, u kiest een klant en de producten. U past waar nodig de prijzen en condities aan en klikt op ‘versturen’. Het persoonlijke voorstel is direct door uw klant ontvangen en klaar om goedgekeurd te worden!

Probeer q-invoice 30 dagen gratis. Zonder verplichtingen.

Q-Invoice voldoet prima voor ons, binnen 30 minuten hebben wij ons volledige artikelen / klantenbestand geïmporteerd en de factuur-, offerte- en pakbon layout aangemaakt. Alles werkt snel en eenvoudig, facturen maken en duidelijke overzichten met een zeer goede support. Kortom een aanrader!

Robert Pigeaud
Robert PigeaudFirm4

Wij zijn zeer tevreden over q-invoice.  Er wordt binnen q-invoice snel geschakeld wat de samenwerking ten goede komt. Daarnaast zijn de functies zeer handig en gebruiksvriendelijk.

Rick van Winden
Rick van WindenVerkoopmedewerkerJoseph & Joseph

Na een lange zoektocht met eenvoudige wensen (online werken, factureren per mail, inkomende facturen en duidelijke rapportages) vonden wij q-invoice. De mogelijkheid om facturen te maken in woocommerce was ideaal en na een test periode zijn wij overgestapt. Sindsdien gebruiken wij q-invoice met veel plezier. Het scheelt een hoop tijd en de support is geweldig. Een aanrader!

Jeroen Tang
Jeroen TangOwnerGeels & Co.

Een tevreden klant! In 5 minuten was ik overgestapt van Moneybird naar Q-invoice. De omgeving is professioneler en belangrijker: "Meer mogelijkheden voor minder geld"! Daarnaast had ik binnen 30 minuten antwoord op mijn vragen per mail. Bedankt!

Yvo de Wal
Yvo de WalKoivoershop.nl

Gebruiksvriendelijke software, service en een goede prijs- kwaliteitsverhouding zijn ook waarden die wij hoog in het vaandel hebben staan in ons bedrijf. Met dezelfde overtuiging adviseren we het pakket Q-invoice aan al onze freelancers!

Diana Sojio
Diana SojioFreelancer Template

Ik gebruik het pakket q-invoice al een tijdje nu. Ik vind een een helder pakket. Perfect voor kleine bedrijven en ZZP-ers. En altijd de facturen online te bekijken vanaf elke werkplek!

Mark de VriesNijmedia

Q-invoice bied voor ons dè uitkomst om de facturen te beheren. Zonder overbodige opties hebben wij de perfecte controle over openstaande facturen. Ook waarderen we de persoonlijke service.
Dank Casper.

Joris Halman
Joris HalmanMascottePakken.nl

Tijdens onze zoektocht naar een pakket waarmee we ons interne projectsysteem automatisch konden koppelen met de facturering zijn wij bij Q-invoice uitgekomen omdat er een uitgebreide API beschikbaar is. Tijdens de implementatie van de koppeling hadden wij enkele vragen, we werden steevast snel en goed geholpen. Super service!

Ton Buurman
Ton BuurmanCowpunks

Q-invoice is een overzichtelijke, duidelijke en prettige facturatieomgeving. De facturen zijn overal toegankelijk, waardoor je niet aan een werkplek gebonden bent. Daarnaast is de integratie met de webshop fantastisch, ook is de support erg goed, direct reactie telefonisch naar aanleiding van een vraag. Kortom, wij hebben besloten direct over te stappen naar q-invoice!

Niels JonkerEdusonic

We waren al enige tijd opzoek naar een boekhoudpakket wat aansluit op onze webshops en hiernaast tevens inzicht geeft in de huidige voorraad. Facturen maken met Q-invoice gaat makkelijk en snel. Door de uitgebreide API service en met name persoonlijke aandacht gaat dit onze verwachting te boven! Zelfs buiten kantooruren snel en persoonlijk contact, q-invoice is een verlengstuk van het bedrijf. Wij zijn om!

Herman Bouw
Herman BouwGerichte Keuze
q-invoice B.V. | Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 68644043