Layout editor

Geen vooraf gedefinieerde layouts, maar met q-invoice uw eigen layout ontwerpen

Volledige vrijheid

zonder beperkingen

Met q-invoice bepaalt u hoe uw documenten en emails eruit zien, niemand anders. Niet alleen kunt u uw briefpapier of logo uploaden, u versleept ook eenvoudig andere elementen. Voor de weergave van de factuur- of offerteregels kiest u zelf de kolommen (eenheid, prijs inclusief of exclusief, regeltotaal etc) en hun volgorde.

Bij q-invoice hoeft u niet te kiezen tussen vooraf opgemaakte templates die ook andere gebruikers voor hun facturen gebruiken. U creëert zelf uw eigen unieke layout.

Meerdere layouts

één voor elke situatie

Facturen, offertes of pakbonnen: of het nu gaat om afwijkende leverings- of betalingscondities, creëer en beheer meerdere layouts per documenttype. Bij het opstellen van een nieuw document kiest u de juiste layout en uw klant ontvangt precies de informatie die er toe doet.

Voor internationale maakt u eenvoudig een layout in de taal van de klant. Zo stuurt u zonder moeite uw klanten in Frankrijk de facturen in de Franse taal, de Duitse klanten ontvangen hun offerte in het Duits. Of factureert u liever in vreemde valuta?

Meerdere bedrijfsprofielen

Met q-invoice kunt u vanuit meerdere bedrijfsprofielen factureren. Zo kunt u bijvoorbeeld voor elke handelsnaam of webshop een eigen profiel aanmaken. Onder de profielen vallen email-teksten, betaalopties, factuurnummering en natuurlijk contact- en adresgegevens.

Profielen

Probeer q-invoice 30 dagen gratis. Zonder verplichtingen.

Door de goede lay-out functie kan ik met q-invoice online facturen maken die in stijl kloppen met wat ik wil uitstralen. Ook de mogelijkheid om in dezelfde email bijlagen toe te voegen vind ik een toegevoegde waarde voor mijn klant. Wil je geen ingewikkeld pakket dan is q-invoice een super én goedkoper alternatief voor de duurdere aanbieders van online boekhoudpakketten.

Roebi Weterings
Roebi WeteringsManoDestra

Q-Invoice is voor mij als IT’er een overzichtelijk en begrijpbaar online boekhoudpakket. Alles is netjes en overzichtelijk weergegeven en je kan in één oogopslag zien hoe je er financieel voorstaat. Ook kan je met vragen altijd bij de support afdeling van Q-Invoice terecht.

Jean Paul Andrée
Jean Paul AndréeRockIT

Om onze administratie soepel te laten verlopen moeten wij facturen maken en hebben we Q-invoice aan ons reserveringssysteem gekoppeld. Onze boekhouding is daarmee compleet onder controle. Dankzij de alerte en proactieve service van q-invoice was de integratie van het pakket in onze site eenvoudig. Ze bellen snel terug of bellen zelf met suggesties voor verbeteringen of andere tips. Prima! Wij zijn fan.

Joost de BoerDe Streekmarkt

Q-invoice is een overzichtelijke, duidelijke en prettige facturatieomgeving. De facturen zijn overal toegankelijk, waardoor je niet aan een werkplek gebonden bent. Daarnaast is de integratie met de webshop fantastisch, ook is de support erg goed, direct reactie telefonisch naar aanleiding van een vraag. Kortom, wij hebben besloten direct over te stappen naar q-invoice!

Niels JonkerEdusonic

Super tevreden met Q-invoice, deskundige hulp met het integreren  in mijn webshop. Een helder en duidelijk programma, echt van deze tijd!  'Een kind kan de was doen’. Al met al een prettige samenwerking, ik hoop veel facturen te gaan maken met Q-invoice !!

Pierre VissersVissers Petfood

Q-Invoice voldoet prima voor ons, binnen 30 minuten hebben wij ons volledige artikelen / klantenbestand geïmporteerd en de factuur-, offerte- en pakbon layout aangemaakt. Alles werkt snel en eenvoudig, facturen maken en duidelijke overzichten met een zeer goede support. Kortom een aanrader!

Robert Pigeaud
Robert PigeaudFirm4

Gebruiksvriendelijke software, service en een goede prijs- kwaliteitsverhouding zijn ook waarden die wij hoog in het vaandel hebben staan in ons bedrijf. Met dezelfde overtuiging adviseren we het pakket Q-invoice aan al onze freelancers!

Diana Sojio
Diana SojioFreelancer Template

Q-invoice bied voor ons dè uitkomst om de facturen te beheren. Zonder overbodige opties hebben wij de perfecte controle over openstaande facturen. Ook waarderen we de persoonlijke service.
Dank Casper.

Joris Halman
Joris HalmanMascottePakken.nl

Ik gebruik het pakket q-invoice al een tijdje nu. Ik vind een een helder pakket. Perfect voor kleine bedrijven en ZZP-ers. En altijd de facturen online te bekijken vanaf elke werkplek!

Mark de VriesNijmedia

Na een lange zoektocht met eenvoudige wensen (online werken, factureren per mail, inkomende facturen en duidelijke rapportages) vonden wij q-invoice. De mogelijkheid om facturen te maken in woocommerce was ideaal en na een test periode zijn wij overgestapt. Sindsdien gebruiken wij q-invoice met veel plezier. Het scheelt een hoop tijd en de support is geweldig. Een aanrader!

Jeroen Tang
Jeroen TangOwnerGeels & Co.