Layout editor

Geen vooraf gedefinieerde layouts, maar met q-invoice uw eigen layout ontwerpen

Volledige vrijheid

zonder beperkingen

Met q-invoice bepaalt u hoe uw documenten en emails eruit zien, niemand anders. Niet alleen kunt u uw briefpapier of logo uploaden, u versleept ook eenvoudig andere elementen. Voor de weergave van de factuur- of offerteregels kiest u zelf de kolommen (eenheid, prijs inclusief of exclusief, regeltotaal etc) en hun volgorde.

Bij q-invoice hoeft u niet te kiezen tussen vooraf opgemaakte templates die ook andere gebruikers voor hun facturen gebruiken. U creëert zelf uw eigen unieke layout.

Meerdere layouts

één voor elke situatie

Facturen, offertes of pakbonnen: of het nu gaat om afwijkende leverings- of betalingscondities, creëer en beheer meerdere layouts per documenttype. Bij het opstellen van een nieuw document kiest u de juiste layout en uw klant ontvangt precies de informatie die er toe doet.

Voor internationale maakt u eenvoudig een layout in de taal van de klant. Zo stuurt u zonder moeite uw klanten in Frankrijk de facturen in de Franse taal, de Duitse klanten ontvangen hun offerte in het Duits. Of factureert u liever in vreemde valuta?

Meerdere bedrijfsprofielen

Met q-invoice kunt u vanuit meerdere bedrijfsprofielen factureren. Zo kunt u bijvoorbeeld voor elke handelsnaam of webshop een eigen profiel aanmaken. Onder de profielen vallen email-teksten, betaalopties, factuurnummering en natuurlijk contact- en adresgegevens.

Profielen

Probeer q-invoice 30 dagen gratis. Zonder verplichtingen.

Q-Invoice is voor mij als IT’er een overzichtelijk en begrijpbaar online boekhoudpakket. Alles is netjes en overzichtelijk weergegeven en je kan in één oogopslag zien hoe je er financieel voorstaat. Ook kan je met vragen altijd bij de support afdeling van Q-Invoice terecht.

Jean Paul Andrée
Jean Paul AndréeRockIT

Wij zijn zeer tevreden over q-invoice.  Er wordt binnen q-invoice snel geschakeld wat de samenwerking ten goede komt. Daarnaast zijn de functies zeer handig en gebruiksvriendelijk.

Rick van Winden
Rick van WindenVerkoopmedewerkerJoseph & Joseph

Ik gebruik het pakket q-invoice al een tijdje nu. Ik vind een een helder pakket. Perfect voor kleine bedrijven en ZZP-ers. En altijd de facturen online te bekijken vanaf elke werkplek!

Mark de VriesNijmedia

Q-invoice is een overzichtelijke, duidelijke en prettige facturatieomgeving. De facturen zijn overal toegankelijk, waardoor je niet aan een werkplek gebonden bent. Daarnaast is de integratie met de webshop fantastisch, ook is de support erg goed, direct reactie telefonisch naar aanleiding van een vraag. Kortom, wij hebben besloten direct over te stappen naar q-invoice!

Niels JonkerEdusonic

Q-invoice bied voor ons dè uitkomst om de facturen te beheren. Zonder overbodige opties hebben wij de perfecte controle over openstaande facturen. Ook waarderen we de persoonlijke service.
Dank Casper.

Joris Halman
Joris HalmanMascottePakken.nl

We waren al enige tijd opzoek naar een boekhoudpakket wat aansluit op onze webshops en hiernaast tevens inzicht geeft in de huidige voorraad. Facturen maken met Q-invoice gaat makkelijk en snel. Door de uitgebreide API service en met name persoonlijke aandacht gaat dit onze verwachting te boven! Zelfs buiten kantooruren snel en persoonlijk contact, q-invoice is een verlengstuk van het bedrijf. Wij zijn om!

Herman Bouw
Herman BouwGerichte Keuze

Gebruiksvriendelijke software, service en een goede prijs- kwaliteitsverhouding zijn ook waarden die wij hoog in het vaandel hebben staan in ons bedrijf. Met dezelfde overtuiging adviseren we het pakket Q-invoice aan al onze freelancers!

Diana Sojio
Diana SojioFreelancer Template

Q-Invoice voldoet prima voor ons, binnen 30 minuten hebben wij ons volledige artikelen / klantenbestand geïmporteerd en de factuur-, offerte- en pakbon layout aangemaakt. Alles werkt snel en eenvoudig, facturen maken en duidelijke overzichten met een zeer goede support. Kortom een aanrader!

Robert Pigeaud
Robert PigeaudFirm4

Tijdens onze zoektocht naar een pakket waarmee we ons interne projectsysteem automatisch konden koppelen met de facturering zijn wij bij Q-invoice uitgekomen omdat er een uitgebreide API beschikbaar is. Tijdens de implementatie van de koppeling hadden wij enkele vragen, we werden steevast snel en goed geholpen. Super service!

Ton Buurman
Ton BuurmanCowpunks

Door de goede lay-out functie kan ik met q-invoice online facturen maken die in stijl kloppen met wat ik wil uitstralen. Ook de mogelijkheid om in dezelfde email bijlagen toe te voegen vind ik een toegevoegde waarde voor mijn klant. Wil je geen ingewikkeld pakket dan is q-invoice een super én goedkoper alternatief voor de duurdere aanbieders van online boekhoudpakketten.

Roebi Weterings
Roebi WeteringsManoDestra